Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyrážíme na XV. Všesokolský slet do Prahy

28. 6. 2012

Naše tělocvičná jednota zaplatí účastnický sletový poplatek, který činí 600 Kč na osobu.

Cvičenci hromadných skladeb byli letos zařazeni mezi tzv. výkonnostní sportovce dle Zásad přidělování dotací. Tento poplatek je tedy hrazen z dotace města Bohumína.

Ubytování záblatských Sokolek je zajištěno na ubytovně v Praze Kačerově. Členky si hradí ubytování i stravu samy.

Podpořte Sokoly shlédnutím hromadných skladeb v přímém přenosu na ČT 4.

Skladba žen ,,Česká suita“ je zařazena do obou programů, a to jak ve večerním čtvrtečním programu 5. července ve 21.00, tak v hlavním pátečním programu 6. července ve 14.00.

V přímém přenosu se můžete také podívat na průvod Prahou, který vykročí z Václavského náměstí v neděli 1. července v 10.00 hodin a zahájí jubilejní Slet. První slet Sokolů byl zorganizován před 130 lety, tedy v roce 1882.

Velké poděkování patří naší náčelnici sestře Aleně Vaškové, která od podzimu roku 2011 nacvičila v záblatské sokolovně s 36 děvčaty náročnou skladbu, která je dlouhá celých osm minut. Na značky nastoupily také cvičenky z TJ Sokol Rychvald. Skladbu si děvčata v červnu zacvičila na sletech v Bohumíně, Frýdlantě nad Ostravicí a Opavě.

Věříme, že nás budou vzorně reprezentovat  také v Praze. 
Přejeme pražskému Sletu sluníčkové počasí !

Pavla Skokanová

 

Důležité informace:


 

Odkaz: XV. Všesokolský slet v České televizi :

http://www.sokol.eu/slet_v_ceske_televizi

Manuál Sletu, je nepostradatelnou pomůckou jak pro cvičence, tak pro návštěvníky sletu.V manuálu naleznete informace k čemu opravňuje průkaz účastníka sletu, programy,důležité dopravní a další informace.

Odkaz:

http://www.sokol.eu/Manual%20XV.%20vsesokolskeho%20sletu-A.pdf