Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připravujeme v roce 2011

9. 1. 2011

 Zakázka TJ SOKOL Záblatí – popis a požadavky

Zadáním je navrhnout opatření k zateplení jeviště a provést úpravy osvětlení a výstupy pro mobilní světelný park, estetizace jeviště (bodové osvětlení, vymalování).
Výstupem práce je technická zpráva a rozpočet.

Popis stávajícího stavu.

Podlaha jeviště je tvořena pravděpodobně železobetonovým stropem sklepa, ve kterém jsou otvory, které vedou na jeviště. Tyto otvory jsou překryty deskovým opláštěním, které není falcováno. Viditelně přes tyto otvory profukuje.

Foto stropu sklepa s dvěma propadly. Jedno ústí přímo na jeviště, druhé je otvor pro nápovědní budku (umístění na stěně pod stropem). Nebudou dále využívány.

strop.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Foto stropu diagonální pohled

strop-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Podlaha jeviště je tvořena prkny s kobercem.

 podlha.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na fotce je vidět otvor, nad kterým kdysi byla nápovědní budka. Propadlo je pod kobercem.
Venkovní stěna jeviště, je bez oken a jsou na ní vidět železné podúrovňové dveře do sklepa, který je pod jevištěm. Do sklepa je proraženo okno s luxfery.

 stena.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Jeviště má oponu a kolem dokola je textilní závěs. Ze stropu visí osvětlovací koule 4x a pohledově jsou vidět z hlediště (nahradit dostatečným osvětlením na stropě zářivkové tělesa).

 jeviste-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

jeviste-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Strop, dle vyjádření je celý izolovaný, stropní propadlo je nefunkční.

Na vnitřní stěně jeviště po levé straně při pohledu do hlediště (vedle opony) je rozvaděč. Mimo jiné je osazen 3f zásuvkou starého typu 16A, je nutno nahradit nebo doplnit o 3fázovou zásuvkou 32 A nového typu pro možnost napojení divadelních mobilních reflektorů se stmívacím pultem.

 rozvadec1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rozvadec2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Na strop jeviště v přední části navrhněte ručně ovládaný tah (ocelová trubka zavěšená na ocelových lankách) s 4 kabely končící u rozvaděče se zástrčkami a 4x zásuvky na tahu s možností napojení reflektorů max. výkon celkem 8kw 220 V vývody na připojení

Většinu roku je opona zatažena.

Navrhněte úpravy, které zajistí snížení tepelných ztrát přes jeviště, vymalování, výměnu stropního osvětlení, elektroúpravy výše zmíněné a pořízení a instalaci tahu. K tomu vytvořte rozpočet.

Prosím o sdělení ceny technické zprávy a rozpočtu.

Zpracoval: Ing. Bielan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 9. 3. 2013 14:56)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 17:17)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz